Even voorstellen: Annemarie Houkes

Even voorstellen: Annemarie Houkes

Maak kennis met je studieadviseur dr. Annemarie Houkes. Ze helpt je graag een keuze te maken voor de challenge die het beste bij jou past!

Zoals je op LinkedIn over Annemarie kunt lezen: “Annemarie heb ik leren kennen als een fijne en professionele collega, ze kan goed verantwoordelijkheid aan en is inventief bij het vinden van oplossingen. Daarnaast heeft ze humor en relativeringsvermogen, is ze mensgericht en toegankelijk.”

Annemarie is slim, betrokken, enthousiast, ondernemend en gericht op resultaat. Ze is begin veertig, gehuwd, moeder van een zoon. Van huis uit historica – met een promotie op zak – heeft ze als project manager en opleidingsdeskundige ruime ervaring opgedaan met opleidingen op het gebied van onder meer security en industrial ecology, bedrijfskunde en zorg. Naast haar activiteiten voor de Online Challenge Academy werkt ze met veel plezier bij de Universiteit Utrecht en combineert ze bedrijfsvoering van wisselende afdelingen met verschillende projecten.

Zelf zegt ze over haar werk: “inhoud, plezier en waardering zijn belangrijk voor mij; een goede werksfeer waarin ieder zijn verantwoordelijkheid neemt, vind ik belangrijker dan formele regels en protocollen. Kwaliteit en betrokkenheid staan voorop.”

Annemarie is bereikbaar via annemarie@onlinechallenge.nl en 06-44684231.