Safari’s in Kampen leverden bijzondere ontmoetingen op

Safari’s in Kampen leverden bijzondere ontmoetingen op

Op vrijdag 8 en zondag 10 oktober 2021 organiseerde City Result een tweetal verrassende wandelsafari’s door Kampen. Deelnemers werden op willekeurige volgorde met elkaar in teams gebracht en gingen op volstrekt willekeurige manieren op verkenning door de stad. Hiervoor werd het concept van de ‘Experimental Travel Challenge’ ingezet. En dat leverde nieuwe verbindingen tussen mensen op, sterke verhalen en heel veel plezier.

Hiermee vormden de safari’s een geslaagde bijdrage aan het Ontmoetingsfestival Kampen. Een meerdaags evenement om contacten tussen mensen in Kampen en daarbuiten te versterken vanuit de gedachte dat iedereen erbij hoort en iedereen mee kan doen: “Kampen All Inclusive”.

Aan de safari’s deden in totaal 80 mensen uit alle windstreken mee. Een aantal reacties van de deelnemers na afloop:

“Het was een leuke ontmoeting en een prachtige dag om rond te zwerven door Kampen. Ben heel wat aan de weet gekomen over de stad en leuke mensen gesproken. Bedankt voor het organiseren!”
Marjolein Hasenbos
Marjolein Hasenbos
“Ik heb een fantastische middag gehad. Harry heeft heel veel verteld over Kampen. Het gezelschap was aangenaam. Leuk om anderen te treffen. De opzet “ontmoeting” is zeker geslaagd. Na afloop een drankje en hapje en nog even napraten. Het was tot in de puntjes georganiseerd. Petje af!”
Geeske Houkes

Inmiddels is besloten, dat in 2022 een vervolg op het Ontmoetingsfestival 2021 wordt georganiseerd en dat er in oktober en november 2021 meer wandelingen worden georganiseerd op een vergelijkbare basis. Dan staan de verschillende dorpen en wijken in de gemeente Kampen centraal.  Kijk voor meer info en aanmelden op www.toeristineigenachtertuin.nl.

Interesse in een Experimental Challenge in je eigen omgeving? Neem contact op met Roeland Tameling via 06-17453490 of mail r.tameling@cityresult.nl.